LED izzók forgalmazásával foglalkozó ügyfelünk számára különlegesen fontos szempont az áru védelme, hiszen egyértelmű, hogy súlyos károk érhetik őket, akár egy kisebb koccanás, hirtelen fékezést követően is. Legalábbis akkor, ha a Nissan NV200 raktere nem rendelkezik megfelelő védelemmel. Pontosan ezért döntött úgy a cég, hogy megkeres minket azzal a feladattal, segítsük a munkájukat a megfelelő raktérvédelem kiépítésével. Ügyfelünk számára emellett kiemelt szempont volt a környezettudatosság is, így arra kértek minket, hogy a beépített anyagok se szennyezzék a környezetet. 

Annak érdekében, hogy szállítás közben is szavatolni lehessen a LED izzók biztonságát, illetve a gépjármű belső terének épségét, extra könnyű műanyag pp anyagot használtunk. A padlózatot és a kerékdobokat 6 mm vastagságú pp burkolattal vontuk be, míg az oldalfalakat és az ajtókat 3 mm vastagságú, bézs színű műanyag védi 600 mm magasságig. 

A végeredmény nagy örömünkre elnyerte ügyfelünk tetszését, és pontosan tudjuk, hogy mostantól a Nissan NV200 raktere, de a benne szállított áru amortizálódása is jelentősen csökkenni fog. Emellett az újrahasznosítható anyagokból készült pp burkolat a környezetet sem terhelni feleslegesen, így tökéletes párost alkot a nulla széndioxid kibocsájtású Nissan NV200-zal.

Kategória: Referencia