GY.I.K - Gyakran Ismételt Kérdések

Raktérburkolat

Leggyakoribb kérdések:

Mennyi idő alatt készül el a raktérburkolat?

Attól függ, hogy mekkora a raktér mérete és mit kell benne burkolni. Egy padlóburkolat kerékdobokkal és 10 cm-es szegéllyel általában 1 munkanap alatt elkészül. Ha a gépjármű teljes egészét burkoljuk és extra hosszú (pl. több mint 4 méter), akkor 2 munkanap szükséges. Szigetelés esetén 3 munkanap az elkészítési idő.

Milyen anyagból készül?

Az általunk használt anyag nem az üvegszálas vagy rétegelt lemezes burkolatokhoz hasonló. A rétegelt lemez fa származék nehezen tisztítható és károsodhat a víztől. Mi polipropilén és polietilén anyagokat használunk, amelyek közül az előbbi élelmiszeripari szállításra is alkalmas. Mindhárom burkolati típusunk vízzáró és peremmel készül.

Mennyibe kerül?

Az ár függ az anyagfelhasználástól, a gépjármű méretétől és a kiválasztott burkolat típusától. Minden esetben egyedi árajánlatot adunk, de általánosan egy Ducato padlóburkolata 130-160.000 Ft és 650.000 Ft között mozog, attól függően, milyen kiegészítőkkel rendelkezik.

Hol vagytok helyileg, hova kell vinni az autó?

Vecsésen található a műhelyünk, ahol a raktérburkolatot készítjük.

Miért szükséges a raktérburkolás?

A raktérburkolás megóvja az autó rakterét a szállításból eredő sérülésektől és egy steril, könnyen tisztítható felületet biztosít.

Milyen járműveket lehet burkolni?

Minden olyan gépjárművet, aminek raktere van. Különösen ajánlott azoknak, akik hosszú távon szeretnék megóvni teherautójukat.

Milyen kiegészítőket kérhetek a burkolatokhoz?

Többek között csúszásmentesítő gumicsíkot, LED lámpát, rögzítőszemet, rögzítősínt, zárható ajtót és polcokat.

Vállaltok korábbi burkolat felújítását, cseréjét is?

Igen, módosítani, átalakítani, javítani és kiegészíteni tudjuk a korábbi burkolatokat polipropilén vagy polietilén anyagokkal.

Hogyan történik a burkolat tisztítása?

A polipropilén és polietilén anyagok könnyen tisztíthatók. A legtöbb szennyeződést meleg víz és enyhe szappan segítségével eltávolítható. Erős szennyeződés esetén speciális tisztítószereket is használhatsz, de mindig ellenőrizd az anyag kompatibilitását a tisztítószerrel.

Mennyi a burkolatok élettartama?

A burkolataink kiváló minőségű anyagokból készülnek, és megfelelő karbantartás mellett 9-10 évig is eltarthatnak. A 10 év teljes körű garancia további bizonyítéka annak, hogy hosszú távon is megbízhatóak.

Hogyan kérhetek árajánlatot?

Az árajánlatkérés egyszerű. Vedd fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy e-mailben, és oszd meg velünk a gépjárműved adatait és az igényeid. 24 órán belül válaszolunk az árajánlati kérésre.

Milyen garanciát kínáltok a munkára?

10 év teljes körű garanciát vállalunk az anyagra és 5 évet a kivitelezésre. Ha bármilyen probléma merülne fel, garanciálisan javítjuk.

Milyen előnyei vannak a raktérburkolásnak a gépjármű értékére nézve?

A raktérburkolás növeli a gépjármű értékét, mivel megvédi a raktér belső terét a károsodástól, és hosszabb élettartamot biztosít. Ezenkívül a potenciális vásárlók számára is vonzóbbá teszi a járművet, mivel tudják, hogy a raktér megfelelően védett és karbantartott.

Milyen gyakran kell karbantartani vagy ellenőrizni a burkolatot?

Ajánlott évente egyszer ellenőrizni a burkolatot, megbizonyosodva annak megfelelő állapotáról. A rendszeres ellenőrzés és karbantartás hosszabb élettartamot biztosít a burkolatnak.

Kérdésed van?

Hívj minket bizalommal.

+3630/9770944

24 órán belül válaszolunk emailben is

Ajánlatkérés

Partnereink

Hazai Építőgép Társulás Kft.
Kratos Kft.
Mile Kft.
pálinkafőzőkazán
Splash Mosoda Kft.
Malta Court
Nagykonyha
Medinspect
Környe
Burton
Cleaner Center
Monomer
Deep Forest
Húsdiszkont
Helikonia
Keresztes
Kábel Ring
Hopi
ÉLBC
MegaWeb
MegaWeb

Kérj árajánlatot

Az árajánlatkérés mindössze 2 percig tart. Ha szívesebben beszélnél velünk ebben a pillanatban, szakértő kollégánk szeretettel várja a hívásodat a +3630/9770944-as számon, munkaidőben.