WIRTH Raktérburkolat

Raktérburkolat

WIRTH raktérburkolat előnyei

Ha az autód raktérburkolásának csak annyi előnye lenne, hogy megvédi az autód rakterét a kiszóródó, kiömlő anyagokkal szemben, és segít a rakteredet tisztán tartani, miközben megfelel a legkomolyabb magyar élelmiszeripari követelményeknek (HACCP-nek), na, meg persze esztétikus, és higiénikus: már akkor érdemes lenne beszereltetned. De ennél sokkal több előnye van.

Megvédjük a rakteredet.

Bármennyire elővigyázatos vagy, valami mindig elszabadul, kiborul a raktérben. Egészen egyszerűen nem tudod máshogy megvédeni az autódat a szállítás közben megtörténő kisebb, és nagyobb balesetektől, mint úgy, ha egy kiváló minőségű polipropilén műanyag borítással véded meg a kocsid. Ha van raktérburkolatod, többé nem kell attól tartanod, hogy kiömlik, vagy kifolyik valami, sem pedig attól, hogy egy elszabadult dolog kárt tesz a kocsidban.
Ha fontos neked a kocsid raktérvédelme hívj minket most a +3630/9770944 számon

Higiénia, és tisztaság, mindenek felett.

Van, amikor a tisztaság elvárás, máskor egyszerűen kötelező. A polipropilén raktárvédő burkolatunk megfelel a legkomolyabb élelmiszeripari és higiéniai HACCP előírásoknak, követelményeknek, emellett bírja a mindennapos, komoly terhelést. Akár 10 éven át. Ha neked is fontos (vagy kötelező) a higiénia, akkor a raktérburkolat a megoldás: kattints, és vedd fel velünk a kapcsolatot most.

Raktér esztétikum

Az irodád, a ruhád, a lakásod tiszta, elegáns, esztétikus. Miért legyen koszos, kopott a kocsid raktere? Építtess be raktérburkolatot a kocsidba: nem csak esztétikusabb, hanem könnyebben tisztítható rakteret kapsz, és mostantól nyugodtan kinyithatod a kocsid rakterét, bárhol, bármikor, bárki előtt. Esztétikus raktérért vedd fel velünk a kapcsolatot most.

Raktérburkolat jellemzői

Miért műanyag a raktérburkolat?

Fából azért nem készülhet, mert a fa nedvszívó, könnyen korhad, törik, és nem biztos, hogy van annyira rugalmas, hogy évekig kibírja a napi többszöri ki-be pakolást. A fém könnyen rozsdásodik, és nehéz. Ha fémből lenne, sokkal többet fogyasztana a kocsid. A műanyag nem korhad, nem törik, strapabíró, könnyű, és nem utolsó sorban: a legolcsóbb megoldás. Ezért készül a raktérburkolat ebből az anyagból.

Mekkora a teherbírása a raktérburkolatnak?

Mindig akkora, amekkora szükséges. Amikor megtervezzük a raktérburkolatodat, mindig figyelembe vesszük, hogy mivel foglalkozol, mit fogsz szállítani. Egyáltalán nem mindegy, hogy egy tonna savanyút, vagy néhány doboz gyógyszert szállítasz nap mint nap. (Azért mondunk egy számot: akár 1 000 kiló is lehet a teherbírása).

Raktérburkolat karbantartása

A raktérburkolatodat könnyű karban tartani, mert szinte azzal mosod le, amivel akarod. Használhatsz nagynyomású mosót, és bármilyen tisztító/fertőtlenítő szert.

Hosszú élettartam

Nemrég egy 10 éves polipropilén padlót tettünk át a tulaj kérésére egyik autójából a másikba. Mindennapos, komoly terhelés mellett tehát legalább 10 évig használni tudod majd a raktérburkolatodat.

Szeretnéd szigetelve?

A burkolat eredetileg nem szigetelt, de ha szeretnéd szívesen leszigeteljük. Ilyenkor kőzetgyapotot, vagy hungarocellt használunk.

Ne aggódj a raktérburkolat súlya miatt

Négyzetméterenként, és milliméterenként 0,92 kilogrammal lesz nehezebb az autód. Mondunk egy példát: ha 5 négyzetméter padlót teszünk le, 5 mm vastagon, akkor ez plusz 25 kiló. Annyi, mintha egy kisgyermek ülne a kocsidban. Éppen ezért nincs semmi dolgod: az átalakítást nem kell sehova bejelentened, nincs forgalmi csere, semmit nem kell módosítani.

Raktérburkolat rögzítése

Szegeccsel vagy csavarral rögzítjük. Az illesztéseket német, minősített szállal hegesztjük össze, ettől tartós és időtálló lesz a burkolat. Nincsenek kiálló részek csak sík és egyöntetű felületek.

Partnereink

Hazai Építőgép Társulás Kft.
Kratos Kft.
Mile Kft.
pálinkafőzőkazán
Splash Mosoda Kft.
Malta Court
Nagykonyha
Medinspect
Környe
Burton
Cleaner Center
Monomer
Deep Forest
Húsdiszkont
Helikonia
Keresztes
Kábel Ring
Hopi
ÉLBC
MegaWeb
MegaWeb

Kérj árajánlatot

Az árajánlatkérés mindössze 2 percig tart. Ha szívesebben beszélnél velünk ebben a pillanatban, szakértő kollégánk szeretettel várja a hívásodat a +3630/9770944-as számon, munkaidőben.