Egy temetés mindenkinek megterhelő procedúrát jelent, ezért az elhunyt hozzátartozói, barátai és ismerősei számára elfogadhatatlan bármilyen hiba a temetkezési vállalat részéről. Ugyanakkor a koporsó szállítása nem egyszerű feladat, hiszen amellett, hogy számos előírásnak meg kell felelni, különösen fontos, hogy a koporsót teljes biztonságban legyenek képesek a sírhelyhez juttatni, majd minél gyorsabban kitakarítani a rakteret. 

Ügyfelünk, a Lélekharang Temetkezés Aszód ezért arra kért minket, hogy a legmodernebb raktérburkolattal szereljük fel a Ford Transit Custom tehergépjárművüket, azonban a kivitelezésnél arra is figyeljünk, hogy a munkánkkal párhuzamosan egy klíma kompresszor is beépítésre kerül. Erre azért volt szükség, mert az ilyen típusú szállítás esetén rendkívül fontos, hogy a raktér hőmérséklete állandó alacsony hőfokon maradjon. Éppen ezért az ultrakönnyű műanyag PP burkolatot ezúttal szigeteléssel egészítettük ki, de csak azt követően, hogy előkészítettük a klímabekötést, majd partnerünk beépítette a klíma kompresszort a gépjárműbe. 

A teljes burkolat kivitelezése után így egészen biztos, hogy ügyfelünknek nem kell aggódnia a raktér állandó hőmérséklete miatt, illetve ennek a megoldásnak köszönhetően a gépjármű megfelel minden jelenlegi hatályos jogszabálynak. Emellett viszont a fenntartási költségek szempontjából is fontos lépést valósítottunk meg, hiszen a burkolat védi a koporsók és persze a raktér biztonságát, rendkívüli módon megkönnyítve és lerövidítve a rendszeres takarítás elvégzését is.

Kategória: Referencia