Az átalakítás előtt két fontos problémára kellett megoldást találnunk

- A kertrendezéshez szükséges gépek nehezek, ezért ügyfelünk attól tartott, hogy előbb-utóbb felsértik majd a jármű belső burkolatát

- A belső tér tisztítása meglehetősen problémás volt, hiszen a gépekből kiömlő föld, illetve a talajtakaráshoz használt mulcs befolyt a legkisebb résekbe is, így csak hosszas munkával lehetett kitakarítani a rakteret.


Mivel valóban nehéz gépekről volt szó, ezért úgy döntöttünk, hogy a hatékony védelem érdekében a raktér minden olyan részéről gondoskodnunk kell, amit az esetlegesen elszabaduló eszközök felsérthetnek. A padlózatot és a kerékdobokat 10mm-es vastagságú, extra erős bézs színű pp burkolattal vontuk be, amelyek képesek ellenállni a komolyabb súlyok okozta fizikai behatásoknak is. Az oldalfalak 1600 mm magasságig, az ajtók pedig teljes felületükre 3 mm vastagságú burkolatot kaptak, míg a tűzfalat (1600 mm magasságig) 4 mm vastagságú pp burkolattal láttuk el.  


A raktérvédelem természetesen tökéletes megoldást nyújt a már említett takarítási problémára is. Sőt, lerövidíti a munkát, hiszen a jövőben ügyfelünknek nem kell a résekből, lyukakból kikaparnia a földet vagy a mulcsot, elég csak átsepregetnie, törölgetnie a pp réteget.


Kategória: Referencia