A Renault Master vendéglátó egységek alapanyag szállítója, így kérése az volt hogy a hatályos előírásoknak megfelelően a teljes raktér szigetelését lássuk el, melyben fontos volt hogy fertőtleníthető legyen a felület. HACCP tanúsítványt biztosítunk, hogy minden megfelelő a NÉBIH előírásainak. 

Élelmiszer szállításánál raklapos árut is szállítanak, ezért fontos volt, hogyha targoncával emelik be a raklapot, annak is ellenálljon a burkolat. Ez a burkolat kivitelezés jelenleg szürke és fekete színben kérhető leendő partnereinknek. 

Kiegészítésképpen rögzítő sínt és led világítást szereltünk be a raktér burkolás során. A led világítás beszerelését a gyári világítás kegészítéseképpen kérik partnereink, így a raktérben lévő áru kezelhetőbbé, jól láthatóvá válik, hogy mit hol helyeztek el. 

Temperáló szigetelésünket kőzetgyapotból készítjük, mely segítségével frissen tartható az áru. Télen a fagy elkerülése miatt hasznos, mert amikor a raktérben pakolnak benne nincs hideg. Olcsóbb temperálni a rakteret, mintha hűtőrendszert építenénk bele.

Kategória: Referencia

Galéria
Renault Master 1
Renault Master 2
Renault Master 3