Ügyfeleink számára gyakran nem csak az kiemelt fontosságú, hogy olyan raktérburkolatot építsünk be a járművükbe, ami valóban hatékony védelmet jelent az áru és a raktér számára, hanem az is, hogy az átalakítás miatt minél kevesebb időre kelljen az értékes szállítókapacitás kivonni a forgalomból

Az Opel Movano átalakítás előtt...

Ügyfelünk az Opel Movano tehergépjármű esetében azonban valóban villámgyors munkára kért minket: reggel megkaptuk a slusszkulcsot, és abban állapodtunk meg, hogy másnap már árut kell szállítani vele. Mindezt úgy, hogy az igen szigorú, ADR szabályok alá eső tisztítószerek tárolását és szállítását kellett tökéletesen biztonságossá tennünk, és megfelelünk minden hatályos szabályozásnak. 

Az átalakítást ezért egy 6 mm-es vastagságú PP raktérburkolat beépítésével kezdtük, ami tökéletes választás akkor is, ha kimondottan nagy súlyok szállítását kell nap mint nap megoldani. A csúszásmentes, rendkívül könnyedén tisztítható műanyag burkolat beépítése után a raktér ütközőpontjainál 10 cm-es peremeket alakítottunk ki, ezzel biztosítva, hogy kisebb balesetek esetén se ütközzenek neki közvetlenül a raktér oldalának a tisztítószerek. 

Erőfeszítéseinket pedig siker koronázta, hiszen a megbeszéltek szerint - rekord idő alatt - egyetlen nap alatt elkészültünk a teljes átalakítással, amelynek teljes költsége 105 ezer forint + áfa volt. A műanyag raktérburkolatnak hála így a jövőben sokkal biztonságosabb módon lehet szállítani a tisztítószereket, ráadásul a PP nem csak a rakományt, hanem a rakteret is megvédi az amortizálódástól.

Kategória: Referencia