A Nissan NV200 rakterének átalakításánál így az alábbi szempontokat kellett figyelembe vennünk:

- Élelmiszer szállítással kapcsolatos higiéniai elírásoknak való megfelelés

- A raktér tökéletesen fertőtleníthető legyen

- A rakteren belül ne maradjanak éles vonalak, amelyeket lehetetlen kitakarítani

- Ügyfelünk különleges kérését, hogy az edények és egyéb tárolóeszközök ne csúszhassanak el a padlón

- Mivel elektromos autóról van szó, megrendelőnk elvárta, hogy a jármű környezetvédelmi szempontok alapján is megfeleljen igényeinek

Természetesen ahogy korábban, ezúttal is tökéletes megoldást tudtunk kínálni a könnyű, gyorsan beépíthető műanyag burkolat felhasználásával.A padlózatot, a kerékdobokat, valamit az ajtót 6 mm-es pp műanyag elemmel burkoltuk be, ami teljes mértékben befedte és eltüntette a legapróbb réseket is. Ennek köszönhetően pedig nem csak a higiénikus, az előírásoknak megfelelő tisztítás vált elérhetővé, hanem maga a takarítási folyamat is sokkal egyszerűbbé és gyorsabbá vált.

Nem feledkeztünk meg ügyfelünk azon kéréséről sem, hogy csúszásmentes, az edényeket fixen tartó réteggel vonjuk be a pp burkolatot. Ennek eléréséhez egy egyedileg kivitelezett, süllyesztett gumírozást építettünk be a padlózatba, melynek köszönhetően szállítás közben egy hirtelen fékezés vagy rázkódás sem okozhat komolyabb balesetet az ételhordóknál. Emellett sikerült ügyfelünk környezetvédelmi elvárásainak is megfelelni, hisz a felhasznált pp burkolat 100%-ban újrahasznosítható, azaz nem terheli a környezetet a későbbiekben.  



Kategória: Referencia