Számunkra kiemelten fontos partnereink bizalma, így igazán örültünk ennek a különleges felkérésnek, elvégre az édesanyját senki sem bízná kóklerekre! Egyik ügyfelünk ugyanis, miután elkészítettük teherautója belső burkolatát, nem éppen hagyományos feladattal bízott meg minket. 

Idős édesanyja számára szeretett volna olyan aknafedőt készíttetni, ami amellett, hogy megbízhatóan zár, a raktérburkolatunkhoz hasonlóan könnyű, mégis rendkívül ellenálló anyagból készül. Szükség esetén ugyanis különösebb erőkifejtés nélkül fel kellett tudnia emelnie a hölgynek a fedőt, miközben – hasonlóan egy vasból készült modellhez - bírnia kellett az időjárás viszontagságait, csak éppen rozsdásodás nélkül. 

És ahogy a rakterek esetében, ezúttal is cél volt, hogy minél egyszerűbben lehessen tisztítani. Szerencsére, ahogy a járműveknél, itt is sikerült mindezt egyben megoldani. Az elkészült aknafedő strapabírásban felveszi a versenyt a vasborítással, miközben a két darab súlyában össze sem hasonlítható. Nem rozsdásodik, felülete egyszerűen tisztítható, és még hideg, fagyos időben is jóval egyszerűbb mozgatni, mint bármelyik hagyományos fedőt!

Kategória: Referencia