Kérd WIRTH Burkolatunkat csúszásmentes kivitelben

Kérd WIRTH Burkolatunkat csúszásmentes kivitelben

​Egy elszabadult, nagy súlyú rakomány könnyen okozhatja a belső karosszéria repedését, rongálódását. A raktér szakszerű burkolásával elkerülhetőek a bosszantó és a javítást illetően súlyos összegekbe kerülő sérülések. A haszongépjárművek karosszériájának védelme kívülről és belülről is kiemelten fontos.

A CSÚSZÁSGÁTLÓ RAKTÉRBURKOLAT ELŐNYEI

A raktérben kiömlő, olajos vagy vizes szennyeződéstől csúszóssá váló felületek veszélyes közeget teremthetnek. A belső térben hánykolódó ládák hatalmas károkat okozhatnak, nem beszélve arról, hogy a sofőr is könnyen elcsúszhat a belső térben rakodás közben.

Ha tapasztaltál már a csúszkálódásból eredő kellemetlenségeket vagy éppen a saját biztonságod szeretnéd megóvni, nos, itt az ideje, hogy valamit tegyél ez ellen!

Csúszásmentes raktérburkolat kialakításában készséggel állunk rendelkezésedre. Strapabíró és kiváló minőségű polipropilén műanyag borítást alkalmazunk, szakembereink kizárólag kifogástalan alapanyagok felhasználásával dolgoznak.

WIRTH csúszásmentes raktérburkolatunkkal kialakított felületek nem csak tartósak és könnyen tisztíthatóak, de esztétikailag is kifogástalan képet biztosítanak.

Megkíméljük a belső karosszériát, ezáltal meghosszabbítjuk élettartamát!

Kategória: Hírek
Autótípus jellemzői
Ford Connect raktér méret