A filmsúdió Ford Transit 9 személyes kisbusza kétféle funkciót tölt be: személyszállítás, valamint hang- és filmtechnikai eszközök szállítása ládákban. Olyan raktérburkolati kialakítást kértek tőlünk, mely mindkét funkció használata esetén tökéletesen illeszkedik az igényekhez.

- Az oldalfalakat 4 mm vastagságú fekete színű polipropilénnel burkoltuk de csak fél magasságig, azért, hogy a kilátást a gépjárműből ne akadályozzuk, viszont a rakteret maximálisan megvédtük attól, hogy a szállított anyagok kinyomják az üveget.

- A hátsó üléssorokat kiszedtük, elvégeztük a padlózat burkolását, majd visszahelyeztük őket. Ezáltal a kettős funkció megmarad és az eredeti/gyári üléssor rögzítési pontokhoz nem nyúltunk, biztonsági szempontból ez fontos.

- A padlózatot 10 mm vastagságú, fekete színű polipropilénnel burkoltuk, melybe csúszásgátló gumicsíkokat építettünk be. Erre azért volt szükség, hogy amikor személyszállítóként használják a gépjárművet, akkor a benne utazó személyek ne csússzanak el esős idő esetén.

- A raktérben lévő klíma motort is burkolattal láttuk el, ez békazárral eltávolítható. Ha szervizelni kell a klímát, akkor gond nélkül hozzáférnek, plusz védi a klímát a raktérben lévő ládák ütődésétől, személyszállításnál biztonságot ad belső esztétikával együtt.

Kategória: Referencia

Galéria