Fiatalítsuk évekkel autónk korát

Fiatalítsuk évekkel autónk korát

​Az autó belterének tisztítása és ápolása folyamatos odafigyeléssel jár. Akárhogyan is ügyelünk rá autónk raktere nap mint nap használódik, koszolódik,  A jó megjelenés mellet legalább olyan fontos számunkra a raktér védelme is a kiömlő, kiszóródó szennyeződések elle, melyre tökéletes megoldást kínál az autó rakterének burkolása.


VÉDELMET NYÚJT AUTÓD SZÁMÁRA

A raktér belső burkolásával megelőzhető, hogy elhasználódjon az autó beltere.

Esős évszakban egy heves vihar következtében a víz az autó rosszul illesztett vagy hibásan javított korosszéria elemein át a beltérbe juthat. De hasonló eset megtörténhet  a teherautó kimosása után is. A kontrollámpa kigyulladása vagy elektronikai zárlat nem hiányzik senkinek. A pontosan illesztett raktér burkolással ez nem fordulhat elő.A műanyag burkolat lévő kábelek könnyen elérhetőek.

Megkönnyíti a takarítást, hiszen nagynyomású sterimóval vagy vizes ronggyal könnyedén eltávolíthatóak a legmakacsabb szennyeződések is. Ételszállító autók esetében a HACCP-nek megfelően tisztítható.

Csökkenti az amortizációt, hosszabb élettartamot biztosít, sőt a későbbi eladásnál is jó pontot szerzünk egy kiburkolt teherautóval.

Nehéz ládák,  hordók, rekeszek szállításakor előforduló nekiütődések elleni védelem.

Minden gépjármű esetén kompatibilis.


RENDEZETT MEGJELENÉST BIZTOSÍT SZÁMODRA PARTNEREID ELŐTT


A viszonteladói partnerek, üzletfelek, vevők előtti jó megjelenés több szempontból is fontos a cégek életében. ​Az autó belterének tisztítása és ápolása folyamatos odafigyeléssel jár. Akárhogyan is ügyelünk rá autónk raktere nap mint nap használódik, koszolódik.  A jó megjelenés mellet legalább olyan fontos számunkra a raktér védelme is a kiömlő, kiszóródó szennyeződések ellen, melyre tökéletes megoldást kínál az autó rakterének burkolása.

Kategória: Hírek