Az internetes áruházak átütő sikere miatt az elmúlt években megnőtt a csomagszállítás jelentősége. Ma már cégek hada versenyez azért, hogy a folyamatosan növekvő internetes piac lehetőségeit kihasználva minél több rendelés az ő járművükben landoljon, mielőtt megérkezik a vásárlóhoz. Épp ezért egyre kevésbé lehet hibázni, hiszen egyetlen cég sem fog áruszállítást azokra bízni, akiknél gyakran sérülnek a csomagok vagy épp az átadásnál elégedetlenek velük az ügyfelek. 

Márpedig ahhoz, hogy a minden létező méretű és alakú termékeket biztonságban kiszállítsák és az átvevők is nyugodtan benézhessenek a raktérbe, nem elég a megbízható jármű. Ezért fordult ügyfelünk hozzánk csomagszállítás ügyében, azt kérve, hogy szereljük fel megfelelő borítással a Mercedes Sprinter rakterét.

Tartós védelem, esztétikus külső

A cél eléréshez ebben az esetben is több feltételnek kellett teljesülnie. Először is kiemelt szempont volt, hogy Sprinter csomagtere védve legyen a folyamatos amortizálódástól, amit a napi szintű megterhelés jelent. Másodszor a vevők ne csak kívülről nézve, hanem a csomagtérbe tekintve is egy rendezett, elegáns járművet lássanak. Ehhez arra volt szükség, hogy a raktér könnyen takarítható legyen, azaz a szállítás, pakolás, esetleges csomagsérülés során keletkező szennyeződéseket egyszerűen el lehessen távolítani. 

A WIRTH raktérburkolat segítségével azonban mindezt még úgy is meg tudtuk oldani, hogy ügyfelünk azt kérte, hagyjuk meg a Sprinter gyári padlózatát. A hosszú távú megoldást nyújtó rozsdamentes felületre emellett olyan rögzítő pontokat is felszereltünk, melyek segítségével a raklapok rögzíthetők lettek, így még nagyobb biztonságot jelentve az árunak. Ezzel együtt végre sokkal egyszerűbbé vált a tisztítás is, így ügyfelünk biztos lehet benne, hogy a vásárlókat a raktérnél is rendezett, elegáns belső fogadja majd.

Kategória: Referencia
Autótípus jellemzői
Mercedes Sprinter raktér méret