Megrendelőnk zöldségeket szállít, kérésük felénk az volt, hogy segítsünk a szállítás megkönnyítésében. 

A konkrét problémák és megoldások a következőek voltak:

- M30-as rekeszekbe teszik a frissen mosott még vizes zöldségeket, amiről a víz útközben lecsöpög az aljzatra. A raktérburkolat kivitelezésével a szállítás befejezése után ez a fennmaradt víz- és sármennyiség gond nélkül, fertőtlenítve eltávolítható, tehát könnyen és gyorsan tisztíthatóvá vált a felület. Nem folyik be a víz semmilyen mélyedésbe, ezáltal nem lesz rohadás.

- A ládák mozognak, megüthetik a belső falat, ezért rögzítési pontokat és rögzítő rudat építettünk be, ehhez biztonsággal oda lehet erősíteni a ládákat, nem mozognak így nincs ütődés.

- Hosszú úton szállítanak a telephelytől a piacig, az áru frissessége kérdéses. Ezért szigeteléssel láttuk el a teljes belső teret, így amikor átveszik a hűtött árut, akkor hidegen tudják továbbszállítani a nyári melegben, télen pedig megóvva a fagytól.

A padlózatot 10 mm vastagságú, extra erős, szűrke színű polipropilénből készült, az oldalfalak, mennyezet, tűzfal és az ajtók 3 mm vastagságúak. A szigetelés az oldal falak mentén 5-7 cm, a padlózaton 3 cm vastagságú.

Kategória: Referencia
Címkék: Élelmiszeripar

Galéria